Fik hjælp til sin oppustede mave

Fik hjælp til sin oppustede mave

Anette Adamsen fra Risskov har i mange år døjet med oppustet mave. De koncentrede plantestoffer i Macoform var med til at afhjælpe problemet. 

Mere ro i hverdagen

– Min mave føltes ofte som om, der lå en fodbold i den. Den kunne blive så oppustet, at jeg så gravid ud, fortæller Anette.

– Nogle dage var det værre end andre, men jeg husker tydeligt de mange år, hvor jeg var leder indenfor Dansk Supermarked. Den træthed, der fulgte med den oppustede mave, overmandede mig ofte, men på grund af travlheden og et stort arbejdspres kunne jeg ikke bare lægge mig ned, beretter Anette, der sadlede om fra det stressfyldte lederjob og blev selvstændig psykoterapeut.

– Det gav mig mere ro i hverdagen. Jeg kunne selv bestemme mine arbejdstider, og det var fint, men trommemaven var der stadig.
– Jeg måtte købe mine bukser et nummer større, end jeg egentlig passede, da jeg ellers ikke kunne være i dem hen på dagen, uddyber Anette.

Tager Macoform fast hver dag

– Jeg havde prøvet stort set alt lige fra almene husråd til diverse produkter fra den lokale helsekostbutik, da jeg endelig fulgte min mors råd og fik bestilt Macoform-tabletterne på Wellvitas hjemmeside.

- Det viste sig at være den helt rigtige løsning. Den oppustede mave forsvandt hurtigt, og Macoform har nu været en fast del af mit morgenritual igennem de seneste 18 måneder.

– Nu, hvor vi sidder og snakker om det, så tænker jeg faktisk aldrig på min mave som et problem mere. Den er bare en helt naturlig del af mig, og den afholder mig ikke længere fra at deltage i sociale aktiviteter. Livet har taget en dejlig positiv drejning, efter jeg startede på Macoform.

Mælkebøtte hjælper med at opretholde pH-balancen og bidrager til en normal mave- og leverfunktion. Mælkebøtte har desuden præbiotisk effekt. Dvs. at mælkebøtte fremmer de naturlige mælkesyrebakterier i tyktarmen.

Artiskok understøtter leverens afgiftende funktion og stimulerer fordøjelsen, hvorved man opnår velvære i maven. Artiskok bidrager til at afhjælpe oppustet mave.

Suchen Sie auf unserer Seite

Warenkorb0

Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer.

×
Willkommen Newcomer